El nuevo enfoque en el control de

HELICOBACTER
PYLORI

Referencias Bibliográficas

(1).–  Heidrun Mehling. Andreas Busjahn (2013). Non-Viable Lactobacillus reuteri DSMZ 17648 (Pylopass™) as a New Approach to Helicobacter pylori Control in Humans. Nutrients 2013, 5, 3062-3073; doi:10.3390/nu5083062.

(2).- C. Holz et all. (2015). Significant Reduction in Helicobacter pylori Load in Humans with Non-viable Lactobacillus reuteri DSM17648: A Pilot Study. Probiotics & Antimicro. Prot. (2015) 7:91–100. DOI 10.1007/s12602-014-9181-3

(3).- L. Vitetta et all. (2014). The Overarching Influence of the Gut Microbiome on End-Organ Function: The Role of Live Probiotic Cultures. Pharmaceuticals 2014, 7, 954-989; doi:10.3390/ph7090954.

(4).- The effect of Lactobacillus reuteri supplementation in Helicobacter pylori infection: a placebo-controlled, single-blind study: Martin Buckley MC Nutrition Volume 4, article number: 48 (2018))

(5) Liga Contra el cáncer Perú, (2019). Análisis de la situación actual del cáncer en el Perú – 2019

(6) https://www.gob.pe/institucion/minsa/noticias/15369-ministerio-de-salud-el-80-de-casos-de-gastritis-tiene-su-origen-en-el-consumo-de-agua-cruda. Acceso agosto 2019

(7) Red Informática de medicina avanzada- Organización Panamericana de la Salud. https://www.rima.org/Noticia.aspx?IdNota=3273. Acceso agosto 2019

(8) Organización Mundial de Gastroenterología (2010). Guías prácticas de la Organización Mundial de Gastroenterología

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